Как то ССЛ катали в мишмарке с Елоном Саги (тот что подседел на ригиде СС поломал)
Вот один из его постов:
http://www.tapuz.co.il/Communa/ViewmsgCommuna.asp?Communaid=19096&msgid=41741398הודעה בקומונה All Mountain
אני עשיתי את הצעד לא מזמן..
מאת: eylonsaו 08/04/10 | 07:06
אמנם לא נולד לי צאצא חדש ואני נהנה מיקיצה טבעית בבוקר (כי ככה זה אצל ) אבל לא מזמן נכנסתי לקומונת ה SS ונדלקתי על הרעיון. אין לי כושר מי יודע מה וגם לא אספירציות למסעות אפיים דוגמת חוצה ישראל בשלושה ימים (כבוד כבוד כבוד!) אבל מה אומר לך.. מאז שיש לי את הזוג הנוסף, הריין שלי מעלים אבק.
בחרתי ללכת על משהו לא יקר (ניינר לעומת זאת זה בהחלט חלום) והלכתי עד הסוף עם השריטה - khs solo one se ריג'יד (כמובן ש "29).
עכשיו יש קטע מוזר.. כל החברים שלי הם רוכבי AM עם נטייה יותר מקלה ל FR והמסלולים שאנו רוכבים יחד - בהתאם.. ובכל זאת מאז שנתפסתי לעניין, אין לי כמעט התלבטות - יוצאים למיר"ב - אני עם SS, רומני, תל חדיד - גם הולך, אפילו לאילת (שם הייתי בחופשת הפסח) לקחתי את שני הזוגות והרכיבה באיזור קצ"א והלונה-פארק (לא זה של הרחם כמובן..) היתה מהנה לאללה עם SS (תודה לסקוזה שחיזק את ידי). אז נכון, אני לא קופץ יותר מכמה עשרות ס"מ אתם (זה מאד מפתה אבל חבל לי לשבור אותם - השלדה הזו כבר לא מיוצרת יותר..) אבל הרי כולנו יודעים שאין כמעט מסלול שאין לו צ'יקן ליין ליד הדרופ האימתני כך שבגדול - אני יכול להמשיך לרכוב עם החברים כמעט בכל מקום.
את ההנאה לעומת זאת - קשה לתאר במילים..
ה 29 דורס הכל (אני פשוט "מתאבד" על דברים שקודם לא העזתי לנסות.. ולרוב, זה עובד ), הריג'יד והיעדר השיכוך מחייבים אותך להיות חד וממוקד יותר ועקב כך משתפרת הטכניקה, והנה לך עוד סיבה - "רוכבי SS נחים יותר.." (כל הזכויות שמורות לי..), זאת מכיוון שאתה תמיד, אבל תמיד! מגיע ראשון לראש העליה ויכול לפוש בכייף עד שכל עתירי האינטשים יגיעו מתנשפים ויקללו את זווית הראש ובולם ה 160 שלהם. ובעניין הזה, אני זוכה לא אחת לקללות נמרצות וכינויי "חיבה" כי כולם בטוחים שיש לי כושר של סוס, אבל אגלה לך סוד.. לא כושר ולא בטיח, זה פשוט יותר קל עם SS. בחיי.
ובנימה פרגמאטית, אם אתה יכול להרשות לעצמיך שני זוגות, אל תתלבט, אני נהנה גם עם הריין מידי פעם אבל אין ספק שאת רוב הרכיבות אני עושה (ובחיוך ענק) עם הזוג החדש.
בהצלחה